Donatie en reacties

Op mijn feestje afgelopen zondag is € 340,00 opgehaald voor T.E.S.S. Unlimited. Geweldig, bedankt iedereen! Het geld gaat waarschijnlijk gebruikt worden om zwakke kinderen aan te laten sterken voor de operaties. Ik houd jullie op de hoogte!

Verder nog even een huishoudelijke mededeling. Ik begreep dat het reageren op mijn website niet helemaal duidelijk is. Als je een reactie wilt plaatsen staat hij automatisch op ‘log in met Facebook’. Dit hoeft echter niet. Als je op het tabje “kimmetdekrullen” klikt kan je een reactie achterlaten met je naam en e-mailadres.

Mijn locatie .

3 gedachten over “Donatie en reacties

 1. Ruud en Marion

  Nou Kim, dat zijn heel veel eerste keren in 1 week tijd.
  Maar uit het enthousiasme waarmee je schrijft, maken wij op dat je het prima naar je zin hebt.
  Geniet, doe rustig aan en succes met lesgeven volgende week.
  Mucho éxito! Adios!
  Ruud en Marion

 2. Gusta van Rooij

  Mooie site Kim, ik ga zeker volgen. Eindelijk is het dan zover na alle voorbereidingen. Ga genieten, live your dream!,,

  1. Sylvia

   Ik heb me aangemeld voor je updates. Je schrijft ook zo heerlijk, nu al zin om je avonturen na te lezen.
   Geniet ervan!

Reacties plaatsen niet mogelijk.